Om Mig

 

Nouna Andersson - Fotograf i Göteborg

Nouna Andersson.jpg

Det är jag som är Nouna, eller “tjejen med det blå håret”, som jag senaste året blivit känd som på jobbet. Jag älskar god mat, choklad, musik, umgås med vänner och ser London som min andra hemstad. Andra intressen är teknik, resa, teckna och läsa. Jag är även ett fikaproffs som älskar att sitta med en cappuccino och titta på folk. Mina guilty pleasures består nog av att se alldeles för mycket tv-serier och fastna på You Tube efter sängdags…

Jag bor i Lerum, ungefär 20 min utanför Göteborg. Det är här jag är uppvuxen, men jag har även hunnit bo i London i fyra år medan jag gjorde min kandidat- och magisterexamen. Numer flänger jag mest inom Sveriges gränser, men har flera länder att besöka på min bucket list.

Till vardags arbetar jag som medicinsk sekreterare; ett jobb som kräver rutiner, struktur och ett öga för detaljer, så på fritiden släpper jag gärna fram min mer kreativa sida.

Mitt fotograferande

Jag har tecknat sedan barnsben och alltid velat lära mig att fotografera. Tyvärr krockade en fotokurs på universitetet med en obligatorisk kurs. Istället fick jag min första digitala kamera av mina föräldrar i examenspresent. Där och då började det som skulle komma att bli ett av mina största intressen.

Min filosofi är att det skall vara roligt att bli fotad! Jag älskar färger och kontraster, fina miljöer, detaljer, äkta känslor och folk som vågar släppa loss framför kameran.

Om ni funderar på att boka mig, särskilt om det gäller ett bröllop, finner jag det viktigt vi trivs ihop. Jag träffas gärna över en kopp kaffe och pratar mer. Annars går jag att nås via formuläret här på hemsidan, e-post eller sociala medier.